keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkevyttä

Kirjoittaminen on jäänyt lomailun jalkoihin. Reilu viikko kesälomaa takana ja kaikenlaista on ehtinyt jo tekemään. Ei mitään maata mullistavaa, mutta ihania kävelylenkkejä, kyläilyä, ystäviä ja sen sellaista. Loma ei tosin alkanut kovin hyvin kun allekirjoittanut totesi henkkareidensa sekä pankkikorttinsa kadonneen laukustaan, siihen vielä päälle puhelin päätti ottaa ja hajota sekä viedä mukanansa rajan tuolle puolen kaikki puhelimessa olleet yhteystiedot. Tällä hetkellä olen siis täysin persona non grata ilman papereita ja maksankin vaan käteisellä. Ja jos musta ei kuulu mitään, niin se johtuu siitä, että mulla ei ole sun numeroa! :) Vaan eipä näitä jaksanut jäädä kauaksi suremaan... 

Valokin on lomafiiliksissä ja ilmoittaa yleensä aamulla, ettei halua puuhata mitään. Enimmäkseen hän on halunnut ulos kävelylle tai kuunnella musiikkia. Sopii! Tänään tosin kävimme yksityisellä hammaslääkäriasemalla otattamassa muotin sitä suulakilevyä varten. Olin valmistautunut katastrofiin ja siihen, että kaikki menee päin prinkkalaa, mutta yllättäen Valo käyttäytyi täsin mallikelpoisesti ja tarvittavat toimenpiteet saatiin tehtyä helposti. Sain taas olla ylpeä pojastani.

Lomasuunnitelmissa ei näy kummempaa. Jokainen päivä tuo tullessaan sen mitä tuo. Onneksi ilmatkin näyttävät kääntyvän parempaa päin Aurinko ja lämpö tulevat tarpeeseen.

4 kommenttia:

 1. Mutta se onkin parasta lomaa, että ei ole suuria suunnitelmia. Ei ainakaan voi epäonnistua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakuinkin näin. Ja hektisen arjen vastapainoksi on ihanaa olla aikatauluitta.

   Poista
 2. Ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista loman jatkoa koko perheelle.

  VastaaPoista